Belangrijk nieuws! 07-05-2020

Lieve allemaal,
Gister hebben we de persconferentie gehad en zojuist heb ik met het rivm gebeld.

Wij met onze school en ( dankbaar) grote groepen klassen mogen van 3 tot oud geen binnen ENNNN GEEN buiten lessen geven ! ( ook niet als we het opdelen!!!!) Dit moeten we accepteren en tot nader order volgende onderzoeken en persconferentie. Kortom SCHOOL REGULIERE LESSEN LOCKDOWN tot 1 september.( of eerder door sport onderzoek )

Grapèlli mag ook niet naar buiten wat wij al helemaal ongelijnd hadden.. Omdat wij in tegenstelling tot mijn andere collega dansscholen zelfs als we opdelen te grote groepen vormen.. En dat dit dan onder evenement valt en dit mag ook niet!!

Grapèlli is en blijft Grapèlli en hebben het volgende WEL ontworpen!!!
– Wij doen Geen incasso’s .
– Wij starten betaalde live zoom lessen.
– Wij bieden via webwinkel online klassen.
– Wanneer blijkt dat we augustus open mogen zijn wij open en zullen dan lessen weer in de school geven!! En anders per 1 september.

De operationele routing en uitleg volgt snel!! Jullie Dansplezier is onze prioriteit!!!

Houd website/ Facebook/ Instagram in de gaten.. 💪🏼 Dankbaar voor jullie vertrouwen en support!! 💪🏼Wij zijn sterker dan de opgelegde beperkingen!!! Liefs Amanda Grapèlli Dance Studio’sDe kaartverkoop van onze voorstelling: BACK TO THE FUTURE is van start !
Vele mensen hebben al een plekje bemachtigd in de zaal. Op de eerste dag van verkoop (9 mei) was het super druk! Natuurlijk is het nog niet uitverkocht omdat we drie voorstellingen geven namelijk:
Zaterdag 25 juni om 19:00
Zondag 26 juni om 13:00
Zondag 26 juni om 16:00

De kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie op de Balletschool!