Dans op maat

Wil jij uitblinken? Wil jij samen met je liefste, jullie gasten imponeren, ontroeren of de slappe lach bezorgen? Alles is mogelijk, gooi je wensen op tafel en Amanda Hagenaars komt (samen met haar positieve vibes) helpen de dans van jullie dromen te realiseren! DANS OP MAAT zorgt ervoor dat je binnen de maat blijft.

Een dans op maat is speciaal voor jou om jouw bruiloft nog meer onvergetelijk te maken. DANS OP MAAT is ook mogelijk voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, babyshowers, evenementen, op scholen maar ook voor bijvoorbeeld je verjaardag dansend te vieren.

Grapèlli Dance Studio’s is al ruim 40 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken als het gaat om dansen, zingen en acteren. Grapèlli staat voor plezier, aandacht en resultaat. Bij Grapèlli is iedereen van harte welkom om deze passies te beleven.

Grapèlli vind je op de Pieterstraat 2-4 in Alkmaar, voel je welkom en kom gerust langs voor gratis proeflessen !!

Voor een vrijblijvende en op maat meedenkende intake, informatie of vragen, mail naar info@grapelli.nl t.a.v Amanda of bel 072-5150949