Foto’s Revolution verkrijgbaar

Wat was het weer een spektakel! Veel complimenten en blij gezichten van onze bezoekers en de leerlingen. Onze fotograaf: Lucien Kroon heeft van dit jaar weer schitterende foto's gemaakt die jij kan bestellen op verschillende formaten of downloadbaar.

Deel dit bericht!


Lees hier hoe je de foto's kunt bekijken en bestellen. Uiteraard ontvangt u de foto zonder watermerk.

De foto's vind je hier of via winkel

Foto's Revolution 2018

Hier zie je alle dansen op volgorde. Vervolgens klik je op de desbetreffende foto.
Nu zie je alle foto's per dans. Als je deze foto wilt bestellen druk je op het kleine knopje bij de foto (geel gemarkeerd) en druk je vervolgens onderop op ''Quick Order'' Je kunt meerdere foto's tegelijk selecteren en bestellen. Als je op de foto drukt kan je hem alleen bekijken. Ga vervolgens terug om hem te kunnen bestellen
Als u de bestelling wilt plaatsen klikt u boven in op winkel -> winkelwagen of afrekenen