Terug van weggeweest: G-DANCE !

G-DANCE is er voor iedereen met een lichamelijke, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Voor kinderen eo volwassenen met het syndroom van Down, ADHD of Autisme.

Wetenschappelijk bewezen dat Muziek en Dans zeer positieve uitwerking hebben op het brein. Dansen is goed voor iedereen maar voor mensen met een beperking kan het een nog grotere rol hebben. Dansen vergroot je motoriek en expressie. Dansen geeft je oa zelfvertrouwen, je leert samen te werken, zorgt voor sociale contacten, geeft je plezier, vergroot zelfredzaamheid en maakt je fit!

Tijdens G-DANCE Lessen leer je diverse dansstijlen ( en muziek stijlen ) waar plezier, aandacht en resultaat centraal staan.

Bij Grapèlli Dance Studio’s wordt G-DANCE gegeven door Amanda Hagenaars. Naast danseres/dansdocent te zijn heeft zij een werk achtergrond van een tiental jaren als neurologisch/ motorisch bewegingstherapeut.

DANSEN IS VOOR IEDEREEN!!
Meld je nu aan en mail naar info@grapelli.nl