Rap Workshop door Lange Frans!

Grapèlli Dance Studio’s presenteert Rap workshop door Lange Frans.

Lange Frans is al jaren een groot inspiratie en leermeester voor alle (opkomende) rap artiesten. Een Multitalent binnen de muziek en entertainment branche. Al meer dan 20 jaar is Lange Frans DE pure master van echte en baanbrekende Nederlandse Rap!

Grapèlli Dance Studio’s is de school van Performing Arts en daar hoort rap dan ook zeker bij. Op zaterdag 14 oktober 2017 organiseren wij de Rap Workshop gegeven door niemand anders dan de Rap-Master himself Lange Frans!

Deze Rap Workshop bied je de kans om samen met jouw idool een eigen rap te maken waarin je meer vertellen kan, dan die ene avond in de discotheek met een Fristi in je hand. Rap is meer dan alleen een gedicht wat rijmt op het woord van de vorige zin. Wat houdt jouw bezig en wat wil jij kwijt? Wat zijn de dingen die jij graag doet… of juist niet? Grapèlli Dance Studio’s hoopt jouw te mogen inspireren met onze passie voor Performing Arts.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je daarom nu in!

Deel dit bericht!