The Next Generation met Alkmaar Danst!

Grapèlli Dance Studio’s is al ruim 40 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken als het gaat om dans, zang en acteren. Ieder jaar organiseren wij een spectaculaire theatervoorstelling in het TAQA Theater De Vest te Alkmaar.

Zo ook dit jaar op Zaterdag 24 en Zondag 25 juni 2017 met de titel THE NEXT GENERATION!! Hierbij schittert iedere leerling van Grapèlli Dance Studio’s op het podium voor vrienden, families en dansliefhebbers!!

Zondag 25 juni 2017 is ALKMAAR DANST en hoe geweldig om dan ook met onze balletschool in het mooiste theater te staan en met alle leerlingen en het publiek een fantastisch feest ervan te mogen maken!!

Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen bij de balie maar het is ook mogenlijk op de dag zelf een kaart te bemachtigen in het Taqa Theater De Vest.

Voor meer informatie bel: 072-5150949
Of mail: info@grapelli.nl

Dansen is voor iedereen, Team Grapèlli!

Deel dit bericht

Ga naar Alkmaar Danst