Ik ben Danej Seljak

Hallo ik ben Danej Seljak en ik ben geboren in Slovenië en woon-werk nu in Amsterdam en Alkmaar. Ik ben HBO Bachelor afgestudeerd aan het Codarts Dansacademie in Rotterdam. Opgeleid in: jazz, modern, eigentijds, ballet, hiphop en fusion.

Slovenië

In Slovenië heb ik gedanst voor M & N Dance Company en Kjara Dance Company. Afgelopen 5 jaar danste ik op wedstrijden zoals MoveMasterz, Soulplex in Duitsland, Music Matters 2011 en 2012, So You Think You Can Dance 2015. Ook danste ik in muziekvideo’s van artiesten als Andy Smart, Michael Blast, Marty Graveyard en anderen

Momenteel

Mijn carriëre als dansleraar doe ik met veel plezier. Op dit moment geef ik Hip-Hop, Jazz, Contemporary, streetdance en modern op Grapèlli Dance Studio’s in Alkmaar. Naast dansleraar werk ik graag in mode zoals modeshow en films zoals Mevan Kaluarachchi in Salone della Moda 2012, Nederlandse Fashion Awards 2012 in Den Haag, G-Star presentatie in België in Café d’Anvers, WDKA laatste modeshow 2013 & 2014.

Ik heb onlangs een choreografie gemaakt voor een dance/fashion film dat werd getoond aan de Nederlandse Design Week 2015.

Kortom, wat ik kan zeggen over mezelf is dat ik relaxed maar hard een all-round danser ben.

Lees ook: Contemporary