Grapèlli Dance Studio’s Contemporary

Contemporary is een van expressieve dansstijl die de van: modern, jazz, lyrisch en klassiek ballet combineert. Contemporary eist een sterke en gecontroleerde benenwerk van ballet met de concentratie van moderne dans. Onvoorspelbare veranderingen in ritme, snelheid en richting worden vaak gebruikt.

Expressie

Contemporary dansers uiten zichzelf om de geest en het lichaam te sluiten via vloeiende dansbewegingen.
Sinds ik heb getraind in hip hop, jazz, ballet, lyrisch, modern en fusion, probeer ik mijn Contemporary klas en choreografie zo veelzijdig mogelijk te maken door middel van vele expressieve bewegingen zoals kleine lichaams isolatie, bochten en sprongen. Ik begin de les met eenvoudige ballet warming-up oefeningen en vervolgens combineer ik het met vloer werk, diagonale springen en artistieke bewegingen.

Contemporary is een dans met gevoel, passie en expressie. Past dit helemaal bij jou? Kom dan voor een gratis proefles naar Grapèlli Dance Studio’s Danej Seljak